Четвер, 09.05.2024, 08:39
Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід

БІБЛІОТЕКА Славутицького ЗЗСО №1

Пошук
Меню сайту
Категорії розділу
Актуально [206]
Виставки [34]
Заходи [149]
Видавнича діяльність [25]
рекомендаційна бібліографія, пам'ятки, бюлетені нових надходжень, огляди літератури, тощо
Ми пишаємось [12]
Кінозал [13]
екранізація програмових творів
Наші партнери
Управління освіти і науки Славутицької міської ради Київської області
Славутицький ЗЗСО №1
Журнал "Шкільний бібліотечно-інформаційний центр"
Бібліотека ЗЗСО №3
Бібліотека ліцею "БезМеж"
Бібліотека ліцею
Форма входу
Календар
«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
е-підручники
Наше опитування
Чи може інформація із Internet замінити користування бібліотеками?
Всього відповідей: 41
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Головна » 2012 » Листопад » 26 » Ми на сторінках сайту Міжнародної Асоціації шкільних бібліотек
23:01
Ми на сторінках сайту Міжнародної Асоціації шкільних бібліотек

«Шкільні бібліотеки: Ключ у минуле, теперішнє і майбутнє» - саме під таким гаслом бібліотекарі, вчителі та учні шкіл міста Славутича Київської області святкували Міжнародний місячник шкільних бібліотек - 2012. Впродовж місяця у школах міста проходили цікаві заходи, спрямовані на залучення читачів до бібліотек, читання, книг. 

У Славутичі свято шкільних бібліотек відзначають вже шостий рік поспіль. Нагадаємо, що вперше у нас цей День відзначався у 2006 році. Тоді ініціатором святкування стала бібліотека загальноосвітньої школи № 1, завідувач Ярова Тетяна Едуардівна. І свято відбулося! Цей день став особливим не тільки для учнів, бібліотекарів та вчителів школи, а й для запрошених гостей.

Ініціатором проведення Міжнародного Дня Шкільних Бібліотек – 2007 виступила новостворена громадська організація "Славутицька асоціація шкільних бібліотекарів". Серед заходів Дня-2007 - бібліотечні уроки, благодійні акції, книжкові виставки, конкурси малюнків, прес-релізи, буклети, вітальні листівки для шкільних бібліотекарів і т.д. Але особливо цей день запам’ятається учням загальноосвітньої школи №3, в якій відбулося відкриття довгоочікуваної читальної зали. Учні подарували своїй улюбленій бібліотеці незабутній святковий концерт та інсценовані казки. В свою чергу завідувач шкільної бібліотеки Наталія Миколаївна Примаченко привітала читачів зі святом і подарувала їм спеціальні святкові книжкові закладки на згадку про цей День. Справжнім подарунком та натхненням для роботи стало привітання, яке надіслала Президент Європейського відділення Міжнародної Асоціації шкільних бібліотек Лауренсе Дас для шкільних бібліотекарів м. Славутича. 

У цьому році шкільна бібліотека ЗОШ №1, завідувач бібліотеки Ремез Ніна Петрівна, у рамках святкування Місячника взяла участь у проекті Міжнародної Асоціації шкільних бібліотек «Розкажіть як ви святкуєте ММШБ-2012" (What people are doing for ISLM 2012). З гордістю повідомляємо, що саме матеріали свята «Читання – найкраще навчання» представляють Україну та наше місто на сторінках сайту Міжнародної Асоціації шкільних бібліотек.

Іванова Я.Є., методист ММЦ

Категорія: Ми пишаємось | Переглядів: 860 | Додав: Бібліотека_ЗОШ№1 | Теги: Ремез Н.П., місячник шкільних бібліотек | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]