П`ятниця, 19.04.2024, 17:15
Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід

БІБЛІОТЕКА Славутицького ЗЗСО №1

Пошук
Меню сайту
Категорії розділу
Актуально [206]
Виставки [34]
Заходи [149]
Видавнича діяльність [25]
рекомендаційна бібліографія, пам'ятки, бюлетені нових надходжень, огляди літератури, тощо
Ми пишаємось [12]
Кінозал [13]
екранізація програмових творів
Наші партнери
Управління освіти і науки Славутицької міської ради Київської області
Славутицький ЗЗСО №1
Журнал "Шкільний бібліотечно-інформаційний центр"
Бібліотека ЗЗСО №3
Бібліотека ліцею "БезМеж"
Бібліотека ліцею
Форма входу
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
е-підручники
Наше опитування
Чи може інформація із Internet замінити користування бібліотеками?
Всього відповідей: 41
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Головна » 2013 » Жовтень » 28 » Місячник шкільних бібліотек у нашій бібліотеці
22:26
Місячник шкільних бібліотек у нашій бібліотеці

2013 рік – рік дитячої творчості в Україні. Створення нового, оригінального і неповторного – головна характеристика творчості. Тому у Міжнародний місячник шкільних бібліотек «Шкільні бібліотеки: двері в майбутнє» у бібліотеці закладу стартував творчий проект «Шкільна бібліотека – очима дітей». В ході роботи над проектом діти малювали малюнки, стіннівки, писали вірші, міні-твори про шкільну бібліотеку. Також писали відгуки на улюблені прочитані книжки та малювали ілюстрації до них. На основі цього матеріалу створено книжку «Шкільна бібліотека – очима дітей». Кожен учасник проекту мав можливість вибрати той вид діяльності, який йому найбільше подобається, проявити себе, відчути власну значущість.

Привернути увагу дітей до шкільної бібліотеки; допомогти зрозуміти значення книги у житті кожного; сприяти розвитку допитливості; пробуджувати бажання читати; виховувати любов та бережливе ставлення до книжок – саме це ставили на меті шкільні бібліотекарі, проводячи бібліотечні заняття для учнів 2-х класів «Запрошуємо до країни Читалії». Шістдесят шість маленьких «читайликів» поповнили сім’ю читачів шкільної бібліотеки, взявши перші бібліотечні книжки для читання вдома. Для маленьких читачів була оформлена  книжкова виставка «Твій друг – книга».

Протягом місяця у бібліотеці діяла озвучена книжкова виставка «Україна – козацька держава». Особливо зацікавили дітей книжки серії «Козаченьки», головними героями яких є їхні однолітки.

До дня визволення України від фашистських загарбників проведено огляди літератури «Комусь дано творить діла великі і захищать Вітчизни рубежі». Діти із задоволенням взяли читати книжки про дітей-героїв та учасників Великої Вітчизняної війни.

Місячник шкільних бібліотек у бібліотеці ЗОШ №1 був насиченим, змістовним та цікавим. Кожен відвідувач усвідомив, що без шкільної бібліотеки  школа існувати не може, тому що бібліотека – вісь навколо якої обертається увесь навчально-виховний процес.

 
   
   

Категорія: Актуально | Переглядів: 1826 | Додав: Бібліотека_ЗОШ№1 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]