П`ятниця, 03.05.2024, 18:14
Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід

БІБЛІОТЕКА Славутицького ЗЗСО №1

Пошук
Меню сайту
Категорії розділу
Актуально [206]
Виставки [34]
Заходи [149]
Видавнича діяльність [25]
рекомендаційна бібліографія, пам'ятки, бюлетені нових надходжень, огляди літератури, тощо
Ми пишаємось [12]
Кінозал [13]
екранізація програмових творів
Наші партнери
Управління освіти і науки Славутицької міської ради Київської області
Славутицький ЗЗСО №1
Журнал "Шкільний бібліотечно-інформаційний центр"
Бібліотека ЗЗСО №3
Бібліотека ліцею "БезМеж"
Бібліотека ліцею
Форма входу
Календар
«  Лютий 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
е-підручники
Наше опитування
Чи може інформація із Internet замінити користування бібліотеками?
Всього відповідей: 41
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Головна » 2023 » Лютий » 9 » Про вибір підручників для 1 класу
22:03
Про вибір підручників для 1 класу

Педагогічні працівники ЗЗСО з 10 лютого до 02 березня 2023 року ознайомлюються з електронними версіями оригінал-макетів підручників та посібників (lib.imzo.gov.ua).

З метою всебічного ознайомлення педагогічної громадськості з новоствореними підручниками та посібників для 1 класу ІМЗО організовує такі заходи:

  • з 10 до 22 лютого 2023 року учасниками Конкурсу буде проведено онлайн-презентації авторських концепцій їхніх підручників та посібників  на youtube-сторінці ІМЗО (https://www.youtube.com/channel/UCb99utEiwpGkESp19mxAfdg);

з 10 лютого до 02 березня 2023 року буде проведено обговорення підручників та посібників для 1 класу ЗЗСО. Задля покращення змістового наповнення підручників та посібників пропонується надати пропозиції та зауваження в Електронній бібліотеці ІМЗО на відповідних сторінках, де розміщені електронні версії підручників та посібників.

Безпосередній вибір підручників та посібників за електронними версіями їхніх оригінал-макетів у комплекті з проєктами обкладинок з кожної назви підручника/посібника здійснюють учителі закладів освіти, які викладають предмет вивчення/інтегрований курс, з якого оголошено Конкурс.

Учителі закладів освіти здійснюють вибір підручників та посібників шляхом формування рейтингу з однієї назви підручника/посібника.

Остаточне рішення щодо вибору підручників та посібників має бути схвалено на засіданні педагогічної ради ЗЗСО, про що складається відповідний протокол, де зазначається інформація про вчителів, які безпосередній здійснили цей вибір.

З метою відкритості та прозорості процедури вибору ЗЗСО на власних вебсайтах оприлюднюють вищезазначені протоколи педагогічної ради наступного робочого дня після оголошення висновків Конкурсної комісії, а саме 11 березня 2023 року.

Кількість примірників кожного з підручників та посібників має відповідати реальному вибору закладів освіти. Будь-яка зміна вибору закладу освіти не допускається.

Кожен учитель закладу освіти має право повідомити на телефонну «гарячу лінію» [(044) 248-17-50] чи письмово на поштову (вул. Митрополита Василя Липківського, 36, м. Київ, 03035) або електронну адресу ІМЗО (imzo.dpo@gmail.com) про вплив або бажання третіх осіб вплинути на його волевиявлення щодо вибору підручників/посібників чи про факт зміни волевиявлення вчителів закладів освіти, в якому він працює.

Відповідно до інструктивно-методичних матеріалів ЗЗСО всіх форм власності з 23 лютого до 02 березня 2023 року необхідно заповнити спеціальну форму вибору підручників та посібників  для 1 класу.

Заповнення спеціальних форм відбуватиметься з використанням модуля прозорого вибору підручників на базі інформаційно-телекомунікаційної системи «Державна інформаційна система освіти» (далі – ІТС «ДІСО»).

Інформацію про СПЗ ВП для вибору електронних версій оригінал-макетів підручників та посібників можна отримати за покликанням http://diso.gov.ua/support, або скористатися вже встановленим програмним забезпеченням із переліку на http://diso.gov.ua.

Інструктивно-методичні матеріали для здійснення вибору закладами освіти підручників та посібників з кожної назви підручника/посібника у комплекті з проєктом обкладинки для 1 класу закладів загальної середньої освіти

Категорія: Актуально | Переглядів: 107 | Додав: Бібліотека_ЗОШ№1 | Теги: 1 клас, вибір підручників | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]