П`ятниця, 26.04.2024, 18:45
Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід

БІБЛІОТЕКА Славутицького ЗЗСО №1

Пошук
Меню сайту
Категорії розділу
Актуально [206]
Виставки [34]
Заходи [149]
Видавнича діяльність [25]
рекомендаційна бібліографія, пам'ятки, бюлетені нових надходжень, огляди літератури, тощо
Ми пишаємось [12]
Кінозал [13]
екранізація програмових творів
Наші партнери
Управління освіти і науки Славутицької міської ради Київської області
Славутицький ЗЗСО №1
Журнал "Шкільний бібліотечно-інформаційний центр"
Бібліотека ЗЗСО №3
Бібліотека ліцею "БезМеж"
Бібліотека ліцею
Форма входу
Календар
«  Травень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
е-підручники
Наше опитування
Чи може інформація із Internet замінити користування бібліотеками?
Всього відповідей: 41
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Головна » 2020 » Травень » 12 » Світла пам'ять дорогій колезі...
13:15
Світла пам'ять дорогій колезі...

 11 травня 2020 року, після тривалої хвороби, пішла з життя добра, чуйна, прекрасна людина; новатор, висококваліфікований фахівець, відданий своїй справі провідний бібліотекар; вірна з прекрасним почуттям гумору подруга

Короткевич Валентина Миколаївна

Закінчивши в 1987 році Харківський державний інститут культури, Валентина Миколаївна почала працювати в Чернігівській обласній бібліотеці для дітей ім. М. Островського. Саме там навчилась працювати з людьми, з книгами, виконувати роботу грамотно, не рахуватися з часом, робити точно, і навіть краще, аніж ставили собі у попередніх планах.

Незабутніми для Валентини Миколаївни стали роки роботи у бібліотеці євпаторійського санаторію «Зміна». Там, талановита та творча Валентина при бібліотеці створила для маленьких відвідувачів ляльковий театр.

Стараннями Валентини Миколаївни в Юнацькій міській бібліотеці м. Євпаторія був створений клуб за інтересами для музично-обдарованої молоді.

Читачам бібліотеки Центру професійного розвитку пані Валентина відкривала двері у світ улюбленої професії, допомагала знайти серед безлічі доріг ту, на якій найяскравіше розкриваються індивідуальні творчі сили і здібності юних читачів.

Робота в Славутицькому ліцеї, назавжди закріпила стиль та сенс діяльності бібліотекаря-професіонала. Бути на одній хвилі з користувачами своєї бібліотеки допомагали новаторство і працьовитість – відмінні риси характеру Валентини Миколаївни. У ліцеї пані Валентина спрямовувала свою діяльність на впровадження інноваційних методів обслуговування користувачів бібліотеки. Поряд з цим, вона завжди плекала любов до книги у вдячних серцях користувачів своєї книгозбірні! Валентина Миколаївна доладала чимало зусиль, щоби бібліотека ліцею була не лише місцем, де можна отримати необхідну інформацію, але й осередком спілкування, місцем, куди хочеться приходити знову і знову.
У квітні 2017 року Валентина Миколаївна гідно представила наше місто на II (обласному) етапі Всеукраїнського конкурсу «Шкільна бібліотека - 2017» - і стала лауреатом в номінації «Читання й діти: діапазон бібліотечних ідей і можливостей».

Увага і теплота у ставленні до оточуючих, невимушеність, терпіння й такт – ось ті якості, які притаманні Валентині Миколаївні. Для колег-бібліотекарів Валентина була мудрим наставником, який щедро ділився досвідом, ідеями, порадами, навіть під час хвороби. Це людина в якої на всіх вистачало і часу, і бажання допомогти знайти потрібну інформацію, і розрадити.

Саме такою назавжди залишиться у нашій пам’яті та серцях Валентина Миколаївна Короткевич.

Сумуємо у зв’язку з передчасною смертю, висловлюємо глибоке співчуття рідним та близьким.

Прощання у Славутичі відбудеться:
13.05.2020 о 8:30 у Прощальній залі міського моргу.

Поховання відбудеться на батьківщині пані Валентини у селі Скорінець.

Колеги та друзі, 12.05.2020

Переглядів: 208 | Додав: Бібліотека_ЗОШ№1 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]