П`ятниця, 19.04.2024, 21:27
Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід

БІБЛІОТЕКА Славутицького ЗЗСО №1

Пошук
Меню сайту
Категорії розділу
Актуально [206]
Виставки [34]
Заходи [149]
Видавнича діяльність [25]
рекомендаційна бібліографія, пам'ятки, бюлетені нових надходжень, огляди літератури, тощо
Ми пишаємось [12]
Кінозал [13]
екранізація програмових творів
Наші партнери
Управління освіти і науки Славутицької міської ради Київської області
Славутицький ЗЗСО №1
Журнал "Шкільний бібліотечно-інформаційний центр"
Бібліотека ЗЗСО №3
Бібліотека ліцею "БезМеж"
Бібліотека ліцею
Форма входу
Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
е-підручники
Наше опитування
Чи може інформація із Internet замінити користування бібліотеками?
Всього відповідей: 41
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Головна » 2015 » Листопад » 2 » Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек
20:44
Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек

 У жовтні в рамках Міжнародного місячника шкільних бібліотек в Україні проходив Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек під гаслом «Виховуємо громадянина – патріота України».

Україна – країна неймовірної краси і страшних трагедій, країна, народ якої найбільше любить волю і найменше її знав, країна довгої вікової героїчної боротьби за незалежність, одвічної сутички з людьми, які бажали розділити землю, на якій жили наші пращури та живемо ми.

14 жовтня День захисника України та День українського козацтва. Сотні патріотів зросили рідну землю своєю кров’ю, віддали життя на полях боїв за Батьківщину. Це і козаки-запорожці, українські січові стрільці, герої Крут, герої УПА, герої Другої світової війни, герої АТО.

Готуючись до цього знаменного дня, основним завданням бібліотекарів було залучення школярів до бібліотеки, читання, роботи з книгою, періодикою, пропаганда інформаційних джерел патріотичного характеру.

Шестикласники працювали над проектом «З Україною в серці», заключним етапом якого була літературна година, що відбулася у читальній залі шкільної бібліотеки. Діти прочитали власні відгуки на прочитані твори, читали та декламували авторські та власні вірші, ділилися своїми думками та враженнями від прочитаного та вивченого. До віршів, які найбільше їх вразили, діти створили ілюстрації.

Протягом жовтня у школі проводилася акція «Українську книжку – шкільним бібліотекам звільнених територій». У ході акції зібрано майже сто книжок, які відправлені на Луганщину.

Крім того протягом Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек родина читачів шкільної бібліотеки поповнилася на 68 «читайликів» – учнів 2-х класів. З дітьми були проведені бібліотечні заняття «Здрастуй, шкільна бібліотеко!»

Виконуючи виховну функцію, шкільна бібліотека завжди була, є і буде осередком становлення громадянина – патріота  України.

   

   

   

Категорія: Актуально | Переглядів: 1174 | Додав: Бібліотека_ЗОШ№1 | Теги: Всеукраїнський місячник шкільних бі | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]