Вівторок, 16.04.2024, 15:52
Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід

БІБЛІОТЕКА Славутицького ЗЗСО №1

Пошук
Меню сайту
Категорії розділу
Актуально [206]
Виставки [34]
Заходи [149]
Видавнича діяльність [25]
рекомендаційна бібліографія, пам'ятки, бюлетені нових надходжень, огляди літератури, тощо
Ми пишаємось [12]
Кінозал [13]
екранізація програмових творів
Наші партнери
Управління освіти і науки Славутицької міської ради Київської області
Славутицький ЗЗСО №1
Журнал "Шкільний бібліотечно-інформаційний центр"
Бібліотека ЗЗСО №3
Бібліотека ліцею "БезМеж"
Бібліотека ліцею
Форма входу
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
е-підручники
Наше опитування
Чи може інформація із Internet замінити користування бібліотеками?
Всього відповідей: 41
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Головна » 2014 » Березень » 13 » Читання – моє хобі
17:12
Читання – моє хобі

Любов до книжок справді варта похвали…

А. Франс

«Читання – моє хобі» під такою назвою в читальній залі бібліотеки відбувся виховний захід, який організувала та провела вчитель англійської мови Мозирко Надія Василівна. Захід пройшов у формі круглого столу двома мовами: англійською та українською.

 Учні шостих класів розповідали про значення книги і бібліотеки, вирішували, яка  книжка є найголовнішою. Думки дітей були різні.

Примак Ярослав (6-В) сказав, що почесна місія належить підручнику, без якого неможливе навчання у школі, Чириповська Яна (6-Б) запевняла, що «полководець над книжками» – енциклопедія, а Замашна Аліна (6-Б) наголосила, що це казка, яка вчить, як на світі жить...

Після цього відбувся «парад» найкращих книжок. Сидько Анастасія (6-Б) та Примак Ярослав (6-В) прочитали напам’ять англійською та українською мовами вірші Тараса Григоровича Шевченка. Дуже приємно, що поезія із книги «Кобзар» очолила «парад», адже саме зараз ми відзначаємо 200-річчя від дня народження поета, твори якого перекладені більше, ніж на 147 мов світу, твори які люблять і читають.

Шиян Валентина (6-В) говорила, що «Кодекс етики, честі, порядності, добросовісного та ефективного управління Славутицької територіальної громади» потрібно читати, вивчати та дотримуватись його моральних принципів.

Кравець Максим (6-В) презентував книгу «Атомна спадщина». Учень сказав, що її потрібно читати вдумливо, аналізуючи події. Книга написана з нагоди 20-річниці нашого міста Славутича, двома мовами – українською та англійською, містить цікаві історичні факти, унікальні ілюстрації.

Грибанова Даша (6-В) розповіла про казки «Троє поросят» та «Спляча красуня» Джімі Екслі, які читали та обговорювали на уроках англійської мови.

Олексієнко Валерія (6-Б) сказала, що у читальній залі любить читати такі двомовні періодичні видання, як «Веселі уроки» та «Пізнайко». У виданнях багато гумористичних оповідань, загадок, віршів та кросвордів.

Сивка Данило (6-Б) написав англійською мовою відгук на прочитану книжку Катерини Булах «День кота» в якому поділився своїми враженнями від прочитаного. Хлопчик дуже любить цікаві пригоди, чаклунство, неймовірні перетворення, разом з героями книжки він подорожував її сторінками.

Зі слів завідувача бібліотеки, Ремез Ніни Петрівни, діти дізналися скільки іншомовних книжок є у шкільній бібліотеці та імена найактивніших читачів-шестикласників, а саме: Буяло Олег (6-В), Забірченко Єлизавета (6-Б), Кульша Анастасія (6-Б), Олексієнко Валерія (6-Б), Сивка Данило (6-Б), Сидько Анастасія (6-Б).

Учасники заходу переглянули віртуальну книжкову виставку «Читаємо англійською мовою», яку підготувала бібліотекар читальної зали Мурзич Ніна Миколаївна.

На запитання Надії Василівни: «Чи хотіли б ви ще проводити такі заходи?» діти одностайно відповіли: «Так!».

Тож до зустрічі у шкільній бібліотеці!

   

   

Ремез Н.П., завідувач бібліотеки

Категорія: Заходи | Переглядів: 1503 | Додав: Бібліотека_ЗОШ№1 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]