Субота, 27.04.2024, 01:25
Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід

БІБЛІОТЕКА Славутицького ЗЗСО №1

Пошук
Меню сайту
Категорії розділу
Актуально [206]
Виставки [34]
Заходи [149]
Видавнича діяльність [25]
рекомендаційна бібліографія, пам'ятки, бюлетені нових надходжень, огляди літератури, тощо
Ми пишаємось [12]
Кінозал [13]
екранізація програмових творів
Наші партнери
Управління освіти і науки Славутицької міської ради Київської області
Славутицький ЗЗСО №1
Журнал "Шкільний бібліотечно-інформаційний центр"
Бібліотека ЗЗСО №3
Бібліотека ліцею "БезМеж"
Бібліотека ліцею
Форма входу
Календар
«  Листопад 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
е-підручники
Наше опитування
Чи може інформація із Internet замінити користування бібліотеками?
Всього відповідей: 41
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Головна » 2020 » Листопад » 6 » Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек «Шкільна бібліотека та екологічна просвіта учнів»
16:57
Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек «Шкільна бібліотека та екологічна просвіта учнів»

Протягом жовтня та першого тижня листопада  у нашій школі проходив Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек «Шкільна бібліотека та екологічна просвіта учнів».

Учні долучились до активностей, які проводили як бібліотекарі, так і вчителі. На другому поверсі був оформлений «Екологічний паркан», де містилась змістовна інформації щодо збереження природи та довкілля, учнівські роботи: малюнки, вірші, есе екологічного змісту. Серед них і роботи переможців шкільного конкурсу на краще есе або вірш «Природа – це книга, яку треба читати серцем»: Ангеліни Потенко, учениці 6-Б класу, Зари Хачатрян та Яни Шумилової, учениць 7-А класу. З творчими роботами учениць можна ознайомитися на сайті шкільної бібліотеки.

Наприкінці жовтня учні 3-х класів здійснили «Екологічний десант», під час якого обговорили правила поведінки в природі, важливість збереження та охорони довкілля.

Учні 4-х класів взяли участь у грі-подорожі «За сторінками Червоної книги», розповіли про тварин та рослини, які можуть зникнути з мапи Землі у разі недбайливого ставлення до них.

Старшокласники, під керівництвом вчителя фізики Віталія Стеценка, долучились до акції «Здай використану батарейку – збережи довкілля». З метою залучення учнів до участі в даній акції учитель на своїх уроках розповів про шкідливий вплив на довкілля речовин, які входять до складу батарейок.

Завершився місячник святковими заняттями для молодших школярів «Зустріч в Країні Читалії», які провели Ніна Ремез та Ніна Мурзич. Діти в ігровій формі ознайомилися зі шкільною бібліотекою, її відділами, тематичним різноманіттям книг, правилами користування абонементом і читальною залою. Записалися до шкільної бібліотеки та взяли книги для читання вдома.

Такі активності привертають увагу до книжки та читання, до збереження довкілля, до реалізації наскрізної змістовної лінії «Екологічна безпека та сталий розвиток».

Дякуємо вчителям та бібліотекарям: Н. Гапон, О. Журавській, Г. Коробчук, С. Макогонюк, І. Мацапурі, Н. Мурзич , Н. Ремез, Н. Романовій, В. Стеценку, Н. Тимошенко, О. Цулун, Л. Яшуніній за активну участь у організації та проведенні Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек.

Джерело: сайт школи

Категорія: Заходи | Переглядів: 230 | Додав: Бібліотека_ЗОШ№1 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]